Сомалија

Macedonio

  Topónimo

Сомалија

  1. Somalia.


Serbio

  Topónimo

Сомалија

  1. Somalia.


Serbocroata

  •   Pronuncia: /sǒmaːlija/ (AFI)

  Topónimo

Сомалија

  1. Somalia.